loyalty card pertama

#1
hey!
smlm aku ade apply kad petronas mesra .. tapi aku tak pandai sgt nak guna ..
maksudnye mcm benefits dia yg lain2 selain boleh redeem2 ni ape lagi boleh dapat?
yg aku tau, swipe2 dapat points .. lagipun aku baru umor 18 thn and im a newbies!!
baru je dpat lesen n kereta hahahahaha
 
#2
wowww!! baru 18 dah ada kereta sendiri?? dahsyat ko dikkk hahaha....
yg i tahu pasal petronas mesra card ni, kalau ada contest swipe & menang tu ada lah dulu hehe
mcm minyak pulak, 1L ko isik ko dpat 3x point ;););)
 
#3
kalu i jadi u, i pakai moto je sbb kereta xsesuai utk org yg terlalu muda... income xde lagi kan?? hahahha
ok la kalu u tnyer i, i akan recommend u pegi petronas je... sbb petronas best.. mcm2 boleh buat... apply
 
#5
kalu i jadi u, i pakai moto je sbb kereta xsesuai utk org yg terlalu muda... income xde lagi kan?? hahahha
ok la kalu u tnyer i, i akan recommend u pegi petronas je... sbb petronas best.. mcm2 boleh buat... apply
tapi jika guna motor, macam mana nak kumpul point banyak? motor isi minyak pun x ramai, beberapa litre sudah penuh, haha
macam itu baik beli barang di kedai mesra, senang kumpul point, haha
 
#7
wowww!! baru 18 dah ada kereta sendiri?? dahsyat ko dikkk hahaha....
yg i tahu pasal petronas mesra card ni, kalau ada contest swipe & menang tu ada lah dulu hehe
mcm minyak pulak, 1L ko isik ko dpat 3x point ;););)
Biasa la tu.. ibubapa blh support mesti no problem punya. aku baru dpt kereta bila 22 saja... sampai skrg masih bayar... byk juga 1L blh dpt sampai 3 point.
 
#8
hahahahah... ape salah nye muda ke tua ke x heran la nak pakai kereta pun kalau mampu.... tapi mmg betul petronas is the best deal so far.. i suke petronas minyak mmg tahan lama tau.. point mmg senang nak collect..
 
#9
hahahahah... ape salah nye muda ke tua ke x heran la nak pakai kereta pun kalau mampu.... tapi mmg betul petronas is the best deal so far.. i suke petronas minyak mmg tahan lama tau.. point mmg senang nak collect..
Betul2... kalau senang collect memang ok juga... nk redeem pun ok.. dengar2 ada baju yg blh tukar.. x pasti betul x... dulu aku pernah collect benda2 mcm tu juga.
 
#10
hahahahah... ape salah nye muda ke tua ke x heran la nak pakai kereta pun kalau mampu.... tapi mmg betul petronas is the best deal so far.. i suke petronas minyak mmg tahan lama tau.. point mmg senang nak collect..
Yg penting kita blh mampu byr kereta kita. jangan pg beli kereta mahal tapi susah nk byr.... nanti isi minyak pun susah juga. Kalau blh dpt collect lagi byk point juga. 3 point per Liter.
 
#11
kena pikir positif mungkin kereta yg dia pakai kancil atau kelisa je hahaha selalunye umor muda2 mmg akan pakai kereta mcm tu punye,,, tapi mmg kalau nak jimat, x kire la kereta apepun,, mcm sy guna petronas mmg jimat tau.. nak2 pulak points senang nak collect lpas tu tgh viral skrg petronas buat promotion gores kupon,,, x rugi guna petronas
 
#12
kena pikir positif mungkin kereta yg dia pakai kancil atau kelisa je hahaha selalunye umor muda2 mmg akan pakai kereta mcm tu punye,,, tapi mmg kalau nak jimat, x kire la kereta apepun,, mcm sy guna petronas mmg jimat tau.. nak2 pulak points senang nak collect lpas tu tgh viral skrg petronas buat promotion gores kupon,,, x rugi guna petronas
hahahaha mmg betul pun kawan2 aku pakai kereta kelisa je jgn lah ingat aku org kaya pulak.... hehehe
aku dah tgk kat petronas punye website tak sangka pulak kad mesra yg baru tu boleh register guna sms, website atau call centre..
selalunye station lain mesti sruh isi borang kan leceh sgt2.. hehehe nmpak pun mcm petronas je yg bagi point yg tinggi setakat ni
mmg esok, nak keluar rumah mmg aku akan join petronas hehehe
 
#13
Skrg aku tengah guna kereta honda city... yg 2017... aku biasanya isi shell... tapi nk collect point rasa agak susah juga... kad selalu ada masalah... kena pg tukar kali 3 dah.