Wanita Sebak Kali Pertama Jumpa Suami Selepas 7 Bulan Berkahwin

Berjauhan dengan insan tersayang sudah tentu menjadi satu perkara yang perit untuk setiap pasangan, apatah lagi buat pasangan yang baru berkahwin.

Seperti perkongsian seorang wanita di TikTok, dia berjauhan dan tidak pernah berjumpa dengan suaminya walaupun sudah 7 bulan mendirikan rumah tangga.

Bercinta tanpa berjumpa

Dalam satu perkongsian milik wanita bernama Natasya di laman TikTok, dia berkongsikan detik-detik kali pertama bertemu dengan suami walaupun sudah 7 bulan berkahwin.

Menerusi video yang dikongsikan, wanita tersebut dilihat menunggu ketibaan suaminya di lapangan terbang dan terus bergegas mendakap erat suaminya sejurus lelaki itu keluar.

Dalam kapsyen perkongsian, difahamkan mereka tidak pernah bersemuka, dan bercinta tanpa pernah berjumpa.

Aku tak pernah jumpa dia depan-depan hanya bercinta tanpa berjumpa.

Bukan itu sahaja, pasangan itu juga difahamkan telah bernikah secara dalam talian ketika wanita itu berada di Malaysia, manakala lelaki tersebut berada di Australia.

Aku nikah ‘online’ tanpa berjumpa, lepas nikah 7 bulan tak dapat jumpa dan tinggal sekali sebab dia dekat Australia aku dekat Malaysia.

Meskipun mengakui bahawa hubungan jarak jauh itu bukan sesuatu yang mudah untuk mereka, wanita itu yakin bahawa suaminya itu jodohnya dan bersyukur jodoh mereka terpelihara.

‘Mata masuk habuk’

Perkongsian tersebut kini telah mendapat lebih 900 ribu jumlah tontonan dan menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen terpegun dengan ketabahan pasangan itu, selain ada yang turut sebak melihat detik manis berkenaan.

Sumber: TikTok NatasyaBunny


This is a companion discussion topic for the original entry at https://ohbulan.com/wanita-sebak-kali-pertama-jumpa-suami-selepas-7-bulan-berkahwin