[video] sanggup menyamar disebabkan mengalami gigi sensitif? biar betul?!

Siapa dekat sini selalu mengalami gigi sensitif? Sesetengah orang dia orang malu tau bila mengalami gigi sensitif sebab ia buatkan gigi rasa tak selesa, rasa ngilu tajam-tajam, nak makan pun tak best kan? Apatah lagi kalau korang yang sweet tooth, nak makan manis tak boleh, nak makan aiskrim pun rasa gigi mencucuk. Bila minum atau makan makanan yang panas pun rasa ngilu sangat. Kadang-kadang rasa stress bila semua yang kita favorite tapi tak boleh makan.

Haa.. meh sini admin nak kongsi satu rahsia admin amalkan yang boleh mengurangkan gigi sensitif korang. Apa lagi tengok la video dekat bawah ni.

24/7 Sensitivity Protection*

Gunalah Sensodyne Deep Clean,untuk melegakan gigi sensitif* dan dirumus khas untuk 24/7 Sensitivity protection* tau! Kalau korang nak tahu ia membersihkan gigi secara mendalam dan boleh melindungi gigi korang dari cavities.

Bila dah dapat membersihkan dan melindungi gigi semestinya dapat membantu memutihkan gigi secara semula jadi dan memberikan kesegaran nafas berpanjangan!

Jadi apa tunggu lagi gunalah Sensodyne Deep Clean kerana hidup terlalu singkat untuk mempunyai gigi sensitif!

Untuk maklumat lanjut, korang boleh layari laman sesawang Sensodyne hari ini.

*Dengan memberus gigi dua kali sehari. Hasil mungkin berbeza mengikut individu. Sentiasa baca label sebelum guna.

PM-MY-SENO-22-00084

 


This is a companion discussion topic for the original entry at https://ohbulan.com/video-sanggup-menyamar-disebabkan-mengalami-gigi-sensitif-biar-betul