[VIDEO] Padin Musa, Lagenda Sukan Papan Selaju Mencari Pelapis!

![|630x354](upload://8uPcdZUqkGHhA2TJUFtVpGRPgth.jpeg)

Baru-baru ini, lensa OHBULAN! merakam temubual bersama seorang lagenda pemain papan selaju Malaysia, Ahmad Fadzil Musa atau lebih dikenali sebagai Pa’din Musa. Beliau pernah mengharumkan nama negara dengan menjuarai Asian X Games sebanyak 2 kali pada tahun 2000 di Phuket dan tahun 2004 di Kuala Lumpur.

Namun begitu, anak kelahiran Pulau Pinang ini adalah atlet papan selaju yang paling berjaya di Malaysia sehingga kini, kerana pelapisnya masih belum ditemui. Korang nak tengok macam mana Pa’din asah bakat mereka yang baru nak main ‘skateboard’ atau papan selaju ni, jom tengok video ini.

Power -lah Anne Banting main papan selaju, walaupun baru pertama kali main ‘skateboard’ tapi nampak bersemangat lain macam. Semangat macam ni lah yang kita perlukan untuk jadi pelapis atlet papan selaju Malaysia.

Xiaomi ada berita penting untuk korang!

Untuk korang yang suka bergambar dan mempunyai lifestyle yang sibuk, ini berita baik untuk korang!

Siri Redmi Note 11 adalah siri telefon yang sangat sesuai untuk korang kerana ia mempunyai turbo caj 67W yang menjanjikan kadar pengecasan yang cepat. Ini sangat sesuai untuk mereka yang sibuk berkerja dan tidak ada masa yang banyak untuk mengecas telefon mereka.

![Redmi Note 11 Pro, Note 11 Pro+, and Redmi Watch 2 Lite launched in India - NotebookCheck.net News](upload://27Sal04ERKJEDPABy5MM87taKs5.jpeg)

Selain itu, siri Redmi Note 11 juga adalah “raja kelas pertengahan peranti-peranti” kerana ia menjuarai telefon kelas pertengahan dengan kamera 108MP, bateri besar dan chipset baru yang hebat. Walaubagaimanapun, harga siri telefon ini adalah mampu milik. 

Yang penting, Xiaomi masih mementingkan kualiti rekaan pada siri Redmi Note 11 iaitu premium kualiti dan boleh dipakai oleh semua orang! Apa tunggu lagi, dapatkan sekarang di SINI!

 


This is a companion discussion topic for the original entry at https://ohbulan.com/video-padin-musa-lagenda-sukan-papan-selaju-mencari-pelapis