[VIDEO] Homestay Tak Sediakan Seterika, Suami Gigih ‘Gosok’ Tudung Isteri Guna Cerek Elektrik

![|650x430](upload://hz0l2uiN41DgX1dkcxf8DmvKfww.jpeg)

Perempuan dan tudung memang satu topik yang sukar untuk dibincangkan. Apabila tudung tidak kemas pasti mood mereka akan terganggu. Malah ia merupakan mimpi ngeri buat para wanita yang berhijab jika tempat penginapannya tidak disediakan seterika.

Gigih suami iron tudung isteri guna water heater

![|650x430](upload://k4tMRObFEci0f1RPZjC2uOyVXxp.jpeg)

Menerusi video yang dimuat naik oleh seorang wanita dikenali sebagai Eja di TikTok, berkongsi momen suaminya gigih ‘melicinkan’ tudungnya dengan cara yang lain iaitu dengan menggunakan cerek elektrik.

Difahamkan tempat penginapan mereka tidak menyediakan kemudahan seterika dan kaunter pertanyaan tempat penginapan tersebut sudah tutup memandangkan sudah malam.

Gara-gara iron tak ada kat homestay, kaunter tutup masa nak amik.

Lebih menarik lagi apabila suaminya gigih menjerang air kemudiannya melalukan tudung berkenaan di atas permukaan cerek elektrik tersebut untuk memastikan kawasan tudung yang berkedut itu terkena wap panas.

Hasilnya, tudung berkenaan kelihatan tidak berkedut serta terletak cantik di atas kepala isterinya tersayang.

Terima kasih sayang. Nak bagu buah hati cantik pakai tudung kemas. Haa gitu.

Video berdurasi 15 saat itu meraih lebih 797 ribu tontonan dan mendapat lebih 67 ribu tanda suka.

‘Iron tudung alaf baru’

@eja2110gara2 iron takdop kat homestay, kaunter tutup masa nak ambik ?. terima kasih syg. Nak bagi buah hati syantik pakai tudung kemas. ahhh gittewwww ?.? Love Me – adi

‘Selama hidup, baru tahu’

![|650x768](upload://7M7iIEZcuiV3MdsCz28khRvW6iE.jpeg)

![|650x816](upload://7iNvMuE8up50UeYsRFHpsk10UIK.jpeg)

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen kagum dengan kegigihan si suami yang sanggup menggunakan cerek elektrik untuk menghilangkan kedut pada tudung isterinya. Malah, ada juga di antara mereka yang baru tahu teknik seperti itu membantu untuk menghilangkan kedutan pada tudung.

Sumber : eja2110


This is a companion discussion topic for the original entry at https://ohbulan.com/video-homestay-tak-sediakan-seterika-suami-gigih-gosok-tudung-isteri-guna-cerek-elektrik