Terliur Fikir Apa Nak Makan Masa Buka? Inilah Masanya Untuk Korang #MasakMacamPro Dengan Dapoq Pdot & Dear Nestlé!

Siapa kat sini suka tengok video-video masakan dari Dapoq Pdot? Haa..baru-baru ni, Pdot ada keluarkan resipi terkini tau!

Admin memang suka betul video dan resipi-resipi masakan dari Dapoq Pdot ni. Dah lah mudah, unik pulak tu. Nak tiru pun senang. Dengar cerita, Nestlé ada kolaborasi dengan Dapoq Pdot tau. Korang nak tahu apa dia? Kenalah baca dulu!

Resepi Dapoq Pdot yang korang boleh cuba Ramadan ini. Memang lazat!

1. NESCAFÉ® EVERYDAY Cendol Special

Asyik makan cendol biasa je kan. Apa kata korang cuba Cendol NESCAFÉ® EVERYDAY Special daripada Dapoq Pdot ni. Cendol diperbuat dari kopi, memang bukan biasa-biasa!

Kalau cendol tadi dah menyegarkan, ada satu lagi minuman istimewa yang Dear Nestlé nak kongsikan iaitu NESCAFÉ® Orange Ginger Delight. Minuman yang menggabungkan jus oren, NESCAFÉ® dan halia ni mesti boleh menghangatkan badan korang.

Nak resipi penuh? Haa..korang kenalah mendaftar untuk jadi ahli Dear Nestlé!

Haa..amacam, terliur kan? Lepas ni bolehlah korang #MasakMacamPro!

Kalau korang nak tahu, Dear Nestlé bersama tetamu istimewa seperti Dapoq Pdot menyajikan resipi unik antarabangsa dan tempatan yang dicipta khas untuk korang! 

Yang penting, semua resipi adalah eksklusif untuk ahli Dear Nestlé saja tau. Jadi, korang kenalah cepat-cepat sertai Dear Nestlé dan cuba sendiri semua resipi istimewa ni di rumah. Barulah bulan Ramadan ni meriah dengan pelbagai sajian di atas meja korang!

Haa..lepas korang masak tu, jangan lupa pulak tangkap gambar dan kongsikan di media sosial korang berserta #DearNestlé dan #MasakMacamPro. Lagi bagus, ajak kawan-kawan, jiran, keluarga sekali. Ramai-ramai baru meriah!

Untuk sertai Dear Nestlé, korang boleh daftar di sini untuk sentiasa dikemaskini dengan maklumat terbaru Nestlé, resipi dan banyak kempen eksklusif dari Dear Nestlé!


This is a companion discussion topic for the original entry at https://ohbulan.com/terliur-fikir-apa-nak-makan-masa-buka-inilah-masanya-untuk-korang-masakmacampro-dengan-dapoq-pdot-dear-nestle