Suka Ciptaan Resipi Sendiri? Jom Pelbagaikan Menu Dengan Harvest Gourmet Dari Nestle Yang Berasaskan Tumbuhan Ni Pulak!

![|750x415](upload://vdUF9grxACklBaQWXNhVle31ikm.jpeg)

Orang Malaysia ni suka memasak. Bukan sahaja suka memasak, tapi orang Malaysia juga suka olah masakan tu sampai macam-macam versi masakan tu keluar! Sedap-sedap pulak tu. Kreatif betul!

Sekarang ni dah ada trend baru, iaitu trend makanan berasaskan tumbuhan yang bukan sahaja lebih sihat malah lazat!

Macam-macam resipi yang diorang reka sampai dah tak boleh beza mana satu daging betul mana satu pula daging yang berasaskan tumbuhan. Rasa pula memang seakan sama dan kalau memang pandai twist, boleh jadi lagi sedap!

Kalau korang nak try, boleh lah cuba dengan produk Harvest Gourmet![™](upload://i37LNJilZJqDABNdtpur9g75TG.png) ni! Ia merupakan produk yang berasaskan protein, kacang, soya dan gandum serta menggunakan pelbagai jenis sayur-sayuran, buah buahan, bijirin serta herba dan rempah-ratus!

Harvest Gourmet![™](upload://i37LNJilZJqDABNdtpur9g75TG.png) ni merupakan produk bebas daging tau!

![|1200x675](upload://voc57QK8CbGids2cEjsN9QNzqGH.jpeg)

Mesti korang rasa pelik kan? Bebas daging tapi rasa seperti daging. Ha…  Harvest Gourmet![™](upload://i37LNJilZJqDABNdtpur9g75TG.png) ni merupakan produk makanan yang berasaskan
tumbuhan dan bebas daging. Kalau korang makan, korang tak akan tahu pun perbezaan antara makanan berasaskan tumbuhan ni atau daging sebenar dan ianya lebih sihat dengan sumber serat dan tinggi protein. Yang paling penting, produk ni halal tau!

Produk ini dikeluarkan untuk memberi insipirasi kepada generasi yang ada dan akan datang untuk memilih produk makanan yang berasaskan tumbuhan untuk kesihatan yang lebih baik dan juga persekitaran bumi yang lebih sihat!

Terdapat 5 rangkaian produk yang berasaskan tumbuhan dari Harvest Gourmet iaitu sensational Burger, Schnitzel, Chargrilled Pieces, Ground Mince & Stir fry Mince.

Korang boleh layari www.harvestgourmet.my untuk mengetahui lebih lanjut akan produk dari Harvest Gourmet.

Ha sebelum korang tercari-cari kat mana nak beli produk ni, jangan risau boleh didapati di pasaraya pasaraya utama seperti Aeon, Lotus Village Grocer, Jaya Grocer, B.I.G, BMS Organik, Redtick Supermarket dan Bites Shop dan juga dia atas talian seperti Pandamart, Shopee dan Lazada!

Tengok menu-menu yang dimasak menggunakan Harvest Gourmet![™](upload://i37LNJilZJqDABNdtpur9g75TG.png) ni! Nampak sedap betul!

![|630x767](upload://mwG6AT9WAUUXSlWRI3IQurBHBbb.jpeg)

Butter Chargrilled Chicken

![|630x752](upload://3LMmQsT6wNV7P34kDRJsvkFk8dm.jpeg)

Japanese Curry

![|630x776](upload://lwM9frnG8ljawMbz3VGYQkMTqyy.jpeg)

Pad KraPow

![|630x473](upload://5a9hnvSdLtqvAMcLXHEpMGOG1zq.jpeg)

Burger Percik

![|630x840](upload://o93IFcKKyWoEUqcdnRo4wWyuORI.jpeg)

Pizza

![|630x828](upload://zJ4Lx8qgKpj8uAC2aYLbvHli8pO.jpeg)

Stir Fry Minced Poke Bowl

![|1200x600](upload://aSxV5pG9yOTMDW09Cn28Y370O5o.jpeg)

Dah tahu nak masak apa dengan produk Harvest Gourmet ni? Jangan tunggu- tunggu dah! Beli produk Harvest Gourmet![™](upload://i37LNJilZJqDABNdtpur9g75TG.png) dan cubalah hari ini! Nak layari laman web untuk inspirasi makanan berasaskan tumbuhan boleh klik je kat SINI!


This is a companion discussion topic for the original entry at https://ohbulan.com/suka-ciptaan-resipi-sendiri-jom-pelbagaikan-menu-dengan-harvest-gourmet-dari-nestle-yang-berasaskan-tumbuhan-ni-pulak