Siapa Kata Size Doesn’t Matter, Mesti Tak Pernah Try Corntoz Terbaru Ni! Confirm Puas Weh Kalau Makan!

![|650x238](upload://87Y4MI4Z6DPADIpOXxTz1ystRTJ.jpeg)

Siapa kat sini suka makan snek atau jajan? Lagi-lagi bila makan sambil buat kerja ataupun tengah layan movie, fuh memang syok kan!

Dapat pula snek jagung yang viral ni memang padu! Ha…kalau korang nak tahu, Corntoz kini hadir dalam pek lebih besar, lebih best, lebih boom! Bukan tu je, ada banyak lagi benda best pasal Corntoz ni tau, jomlah tengok!

Hadir dengan 3 variasi rasa yang berbeza

![|650x916](upload://iQcOKsXlzk0QjAyEsJZBYv0yBRu.jpeg)

Kalau dah cerita pasal snek ni, mesti korang tertanya-tanya ada satu flavour je ke? Eh mestilah tak! Corntoz ni hadir dengan 3 variasi rasa yang berbeza tau iaitu Hot & Spicy, Chili Cheese dan BBQ.

Jadi, korang boleh pilih yang mana kena dengan tekak korang. Tapi kalau min, ketiga-tiga tu pun min onz! Lagipun, Corntoz ni pun dibuat melalui proses pembakaran, bukannya digoreng. Rasa tu tak payah cakap lah, memang kaw! Happy min habis 1 peket tadi hehe!

Bukan tu je, dengar cerita Sean Lee pun layan Corntoz ni tau! Siap ada 5 minisode lagi…

![|650x609](upload://1hY3kkbWSkkGjanSCFYXF6QQPvk.png)

Wahhh! bukan biasa-biasa ye Corntoz kalini, siap ada minisode untuk korang di platform Facebook dan Youtube Corntoz. Ia berkisarkan tentang seorang lelaki, dimana watak itu dipegang oleh Oppa Malaysia kita yang lebih dikenali sebagai Sean Lee bersama kuda pinknya, Pinko. 

Kalau korang nak tau apa yang mereka akan up to dalam minisode, jangan lupa untuk tonton pada setiap hari Jumaat, 5pm di Corntoz Facebook atau YouTube. 

Tapi sebelum tu, meh admin belanja satu minisode dulu dekat korang…

Nikmati kepuasan berganda dengan keenakan snek jagung Corntoz ni. Jom dapatkan sekarang!

Tunggu apa lagi tu? Jom dapatkan segera di kedai berdekatan atau secara online melalui Shopee. Kami dah cuba sendiri, memang sedap dan puas kalau makan! Korang jangan lepaskan peluang untuk try ketiga-tiga perisa tu tau!


This is a companion discussion topic for the original entry at https://ohbulan.com/siapa-kata-size-doesnt-matter-mesti-tak-pernah-try-corntoz-terbaru-ni-confirm-puas-weh-kalau-makan