Sharnaaz Ajak Caprice Bersemuka Isu Pakai Serban Di IG Live – ‘Mai Sini Kita Tengok Siapa Pula Yang Sotong’

![|650x379](upload://vQm4fLibFeKHA20FXx4Vz9fsdBE.jpeg)

Sesi Instagram live di antara pelakon, Sharnaaz Ahmad dan rakan baiknya Shukri Yahaya, semalam ternyata menjadi bualan hangat netizen sehingga ke hari ini. Lebih teruk, rata-rata netizen mendakwa Sharnaaz sengaja meniru dan memerli cara Caprice di media sosial.

Artikel berkaitan: Sharnaaz & Shukri Yahaya Perli Pakai Serban Dalam IG Live, Caprice ‘Sound’ Balik– ‘Dari Jauh Je Berani Sotong’

Susulan daripada itu, Caprice turut memberi respon dan memberitahu kepada umum bahawa pelakon tersebut hanya berani dari jauh sahaja. Malah, Caprice turut menyifatkan Sharnaaz seperti ‘sotong’. Geram sebaik sahaja mendengar respon yang diberikan, Sharnaaz mengajak Caprice untuk bersemuka.

Mari la sayang

![|650x1161](upload://ueoTyEw80XPQD0R0RvIUxRAvTym.png)

Menerusi Instagram Story, Sharnaaz dilihat sudah menghantar lokasi kepada Caprice sebaik sahaja pelantun suara ‘Kau Hade’ itu mengajaknya untuk bersemuka. Menerusi posting tersebut juga, Sharnaaz mendakwa Caprice seorang yang penakut dan telah ‘block’ nya di media sosial.

Terdahulu, Sharnaaz dan Shukri Yahaya telah mencuba beberapa filter di IG semasa melakukan sesi live bersama para peminat. Filter ‘serban’ yang digunakan Sharnaaz sambil berlatar belakangkan gambar padang pasir itu seolah-olah menunjukkan dia kini berada di Mesir. Pada masa yang sama, Shukri Yahaya dan rata-rata netizen tidak dapat menahan diri dari ketawa sebaik sahaja melihat gelagat Shaarnaz yang seakan-akan macam Caprice pada waktu itu.

Sumber: Sharnaaz Ahmad


This is a companion discussion topic for the original entry at https://ohbulan.com/sharnaaz-ajak-caprice-bersemuka-isu-pakai-serban-di-ig-live-mai-sini-kita-tengok-siapa-pula-yang-sotong