‘Setiap Dugaan & Ujian Ada Ganjaran’ – Sharnaaz Ahmad Beri Kata Semangat Buat Shila Amzah

![|650x384](upload://kg9s0cATwT8YJYQvQvEGaWlPVsw.png)

Semalam, penyanyi, Shila Amzah membuat pendedahan mengejutkan apabila dia dikatakan sudah dua bulan keluar daripada rumahnya di Cyberjaya. Bukan itu sahaja, pelantun suara ‘Patah Seribu’ ini sudah memfailkan penceraian dengan suami.

Artikel berkaitan: Dah Dua Bulan Tak Tinggal Sebumbung, Shila Amzah Failkan Perceraian – ‘Dia Decide Nak Prolong Benda Ni’

Semoga semua tabah

![|650x811](upload://m6738l1sdSTPZ57Qi8ZXent60Mu.png)

Berikutan daripada pendedahan tersebut, rata-rata rakan artis meluahkan rasa terkejut dan mendoakan yang terbaik buat Shila Amzah dan keluarga. Menjengah di ruangan komen, Sharnaaz Ahmad antara salah seorang rakan artis yang memberikan kata-kata positif buat penyanyi tersebut. Menurut Sharnaaz, setiap dugaan dan ujian yang berlaku pasti ada ganjarannya.

Semoga semua tabah mengharungi ujian. Semoga semua dalam keadaan yang baik-baik.

Susulan daripada komen tersebut, rata-rata netizen mula membanjiri ruangan komen berkenaan. Menurut netizen, mereka mahu melihat Sharnaaz berbaik semula dengan Shila Amzah selepas masing-masing membawa haluan hidup sejak beberapa tahun yang lalu.

Terdahulu, nama Sharnaaz dan Shila Amzah pernah mencuri perhatian ramai apabila hubungan mereka sebagai kekasih telah terlerai. Sejak daripada kontroversi tersebut juga, Sharnaaz dilihat memberi fokus terhadap bidang lakonannya manakala, Shila meluaskan sayapnya sebagai penyanyi di peringkat antarabangsa.

Rakan artis doa yang terbaik

![|650x757](upload://qcSHGatwBxrDaAW8KRXU3lEz5He.png)

Sha subhanAllah. Akak doakan semoga sha diberikan kekuatan melampaui apa yang sha fikirkan. InsyaAllah berkat kesabaran Allah akan ringankan beban dan beri ganjaran setimpal. Kami doakan yang terbaik. If u need any help just reach out to us okay.

Selain Sharnaaz, pelakon, Nadiya Nisaa turut berdoa kepada Allah agar sahabat baiknya itu diberikan kekuatan. Ujar Nadiya, semua rakan-rakan artis termasuk dirinya sentiasa ada bersama Shila. Antara barisan artis yang memberikan kata-kata semangat buat Shila di Instagram ialah Misha Omar, Nad Zainal, Janna Nick, Hael Husaini, Jue Aziz, Shiha Zikir, Tomok dan ramai lagi.

Sumber: Shila Amzah


This is a companion discussion topic for the original entry at https://ohbulan.com/setiap-dugaan-ujian-ada-ganjaran-sharnaaz-ahmad-beri-kata-semangat-buat-shila-amzah