‘Obses’ Dengan Aaron Aziz Punca Pasangan Cerai, Aaron Aziz Luah Rasa Sedih – ‘Harap Dapat Lah Rujuk’

![|650x571](upload://kPr5rNzzzhJtplrlcd1DndR3tY4.jpeg)

Pelakon, Aaron Aziz menerusi perkongsiannya di Instagram meluahkan rasa sedih apabila membaca laporan akhbar mengenai dirinya menjadi salah satu punca penceraian pasangan islam.

Artikel berkaitan : ‘Ambillah Segala Kerja Amal Ku Untuk Menemani Ibuku Di Alam Barzakh..’

Artikel berkaitan : [VIDEO] ‘Aku Bagi Warning! Delete Cerita Bodoh Tu’ – Difitnah Berasmara, Aaron Aziz ‘Sound’ Blog

Artikel berkaitan : ‘Tiada Pihak Yang Salah’ – Aaron Aziz Bina Semula Pusat Tahfiz Yang Roboh Di Langkawi

Nama Aaron Aziz ‘dipetik’

![|650x271](upload://2EUDxW7X2wOD5aFTMh9dBXJqAc5.png)

Menerusi satu keratan akhbar bertajuk ‘PUBG, Tupperware, Aaron Aziz alasan cerai, mendedahkan beberapa punca remeh yang menyebabkan sesetengah pasangan di Malaysia bercerai. Salah satu daripada punca cerai adalah kerana terlalu meminati pelakon Aaron Aziz.

Isteri suka menghabiskan masa melayan permainan dalam talian PUBG, terlalu minat pelakon Aaaron Aziz dan rumah bersepah dengan produk bekas makanan antara punca remeh penceraian pasangan Islam di negara ini.

Sejak pandemik Covid-19 melanda negara kita, masalah rumah tangga di Malaysia kian meningkat dan tekanan akibat masalah kewangan turut menjadi sebab sesebuah hubungan itu musnah.

Luah rasa sedih

![|650x579](upload://lszYWwzJsK8gnolpWQWwUt8hNGN.jpeg)

Pelakon kacak kelahiran Singapura ini meluahkan rasa sedih apabila namanya ‘dipetik’ menjadi punca kes penceraian dan menyatakan bahawa dirinya sama seperti orang lain dan hanya seorang suami yang menginginkan kebahagian dalam rumah tangga sahaja.

Ya Allah. Saya baca ni saya rasa sedih.

Abang sama juga dengan suami lain inginkan rumah tangga yang bahagia.

Dalam pada itu, pemilik nama Aaron Mustapha Aziz berharap pasangan berkenaan rujuk semula demi kebahagian anak-anak serta amanah yang diberikan oleh Allah SWT.

Abang harap dapat lah rujuk demi anak-anak dan amanah.

Sumber : aarondwiaziz


This is a companion discussion topic for the original entry at https://ohbulan.com/obses-dengan-aaron-aziz-punca-pasangan-cerai-aaron-aziz-luah-rasa-sedih-harap-dapat-lah-rujuk