Nikmati Air Bersuhu 100°C Dengan CUCKOO TITAN Pilihan Oppa Lee Minho!

 

Bagi mengekalkan title sebagai Healthy Home Creator di Malaysia, CUCKOO International telah melancarkan penapis air CUCKOO TITAN beralkali ringan dan bebas tangki.

Tidak ketinggalan aktor popular Lee Minho juga kini dinobatkan sebagai duta baharu jenama CUCKOO. Saranghae Oppa!

Dengan pelantikan duta hebat Lee Minho bersama Dato’ Sri Siti Nurhaliza ini adalah untuk menginspirasi masyarakat agar hidup lebih sihat dan bahagia #SAMASAMA.

Excited tak Oppa Lee Minho jadi duta CUCKOO ? Ha, kalau macam tu jom kita tengok kenapa penapis air CUCKOO TITAN kena jadi pilihan pertama korang.

CUCKOO hanya mahu berikan yang terbaik!

Malas nak masak air setiap kali nak minum? Apa kata korang gunakan penapis air beralkali ringan CUCKOO TITAN bebas tangki ni, confirm puas hati!

Psstt, penapis air CUCKOO TITAN ni pilihan utama Oppa Lee Minho tau!

Penggunaan penapis air CUCKOO TITAN ni akan memastikan korang dapat minum air yang berkualiti tinggi sebab ia didatangkan dengan sistem penapisan pelbagai peringkat yang dapat menyingkirkan 99.9%* kuman berbahaya.

Bukan itu sahaja, lepas ni korang boleh nikmati air panas 100°C serta merta. Korang juga boleh nikmati tetapan air sejuk, suam serta pelbagai peringkat kepanasan pada bila-bila masa. Hebat kan!

Korang dah tak perlu nak jerang air atau penuhkan peti sejuk korang dengan botol air hanya untuk nak minum air sejuk dah lepas ni.

Jangan risau tentang reka bentuk CUCKOO TITAN ni, sebab ianya memang didatangkan dengan reka bentuk yang minimalis sehingga membuatkan ruang rumah korang nampak lebih berseri.

Binaan bebas tangki membuatkan korang lebih mudah untuk gunakannya, jadi lepas ni semua orang boleh guna CUCKOO TITAN ni tau. Mantap!

Kebaikan CUCUKOO TITAN yang terjamin

Walaupun CUCKOO TITAN ini bersaiz kecil, fungsi penapis air ni memang mantap! Mesti lepas ni korang hanya nak minum air dari CUCKOO jer.

Segalanya bermula dengan secawan air yang bersih!

Antara kebaikan CUCKOO TITAN ini ialah :

  • Air panas 100°C serta-merta dengan CUCKOO TITAN

Penapis air CUCKOO TITAN ini membolehkan korang menikmati minuman kegemaran dengan fungsi yang boleh menyediakan air panas bersuhu 100°C dengan serta-merta. 

Kini, korang boleh menikmati pelbagai suhu air mengikut kesesuaian setiap hari. Bukan setakat itu, ia dilengkapi Sistem Pensterilan yang mampu menyingkirkan 99.99% virus & bakteria.

Mudah,cepat dan selamat!

  • Air pensterilan untuk membersihkan buah dan sayuran terus dari CUCKOO TITAN

Terdapat fungsi sentuhan yang membolehkan korang menggunakan air pensterilan. 

Korang bolehlah gunakan air pensterilan untuk cuci apa-apa, mesti selamat sebab ia akan menyingkirkan racun serangga serta membasmikan 99.9%* kuman. *Diuji serta terbukti oleh Institut Persekitaran Dan Kerja Air Korea (KEWWI).

  • Teknologi pensterilan automatik yang terkini

CUCKOO TITAN ini juga dilengkapi dengan teknologi pensterilan elektrolisis “In & Out” CUCKOO yang unik untuk membersihkan paip dan faucet pendispensian secara berkala. 

Selain itu, terdapat dua penapis yang akan membantu menghilangkan karat, logam atau sisa lain dengan selamat supaya korang boleh menikmati air yang 100% berkualiti dan selamat.

Best betul lah CUCKOO TITAN ni, patutlah Oppa pun jatuh cinta!

Didatangkan dengan CUCKOO GOOODPLANTM yang sangat berpatutan

Bukan itu je, korang juga bakal menikmati promosi pelancaran khas ni dengan CUCKOO GOOODPLANTM hanya RM110* sebulan tau! Jap ada lagi, korang juga akan dapat servis berkala percuma setiap 4 bulan dan pertukaran penapis secara percuma yang akan dilakukan oleh Pasukan Servis CUCKOO+.  Bestnya!

Haa… Cepat tunggu apa lagi, jomlah pasang CUCKOO TITAN sekarang korang boleh klik sini!

#CUCKOOTITAN #CUCKOOWaterPurifier

Untuk maklumat lanjut, korang boleh layari laman web rasmi CUCKOO atau Facebook dan Instagram mereka.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://ohbulan.com/nikmati-air-bersuhu-100c-dengan-cuckoo-titan-pilihan-oppa-lee-minho