Lumi News Senaraikan Tempat Berbuka Menarik Ramadan. Dari Bazar Ke Bufet Hotel Semua Ada!

Ramadan tahun 2022 ni sangat special bagi mereka yang menyambut kedatangannya kerana setelah hampir dua tahun berada di dalam pandemik, finally kita dapat berpuasa dengan keluarga di kampung!

Ramadan ini juga merupakan Ramadan pertama dimana sekatan COVID-19 diringankan. Jadi banyak bazar dan restoran yang mula beroperasi seperti biasa.

Hotel-hotel juga banyak menawarkan bufet yang menarik bagi memeriahkan lagi suasana Ramadan kali ini. Seronok betul!

Eh tapi kejap, bila semua dah buka ni, tak tahu pula mana nak cari bazar yang best dan bufet yang sedap ni?

Tak payah pening, Lumi News Stacks dah tolong senaraikan untuk korang!

Satu Aplikasi Untuk Semua Berita!

Lumi merupakan salah satu platform yang memudahkan korang untuk mencari berita terbaharu dari seluruh Malaysia. Bukan untuk baca je tau, lorang juga boleh share berita-berita terkini kepada kawan korang! So takde lah yang tertinggal bas.

Baru-baru ini, Lumi telah memperkenalkan News Stack, satu feature yang menghimpunkan artikel-artikel dari pelbagai portal berita yang trending dan “mesti baca”.

Bukan berita semasa je korang boleh dapat dekat Lumi News Stack ni, info-info pasal tempat menarik pun korang boleh jumpa tau!

Kalau korang nak cari info pasal bazar ke, bufet hotel ke, semua pun ada!

Ini Antara Yang Menarik Di Lumi News Stacks Mengenai Bazar Dan Bufet Sepanjang Ramadan

  1. Bufet Ramadan Ikea Serendah RM19.90!

Bagi korang yang menggemari bebola daging IKEA, ini lah masanya untuk korang makan puas-puas!

Korang tahu tak bermula dari 11 April sehingga 29 April 2022, IKEA menawarkan bufet Ramadan mereka dengan harga bermula serendah RM19.90 je. Ada banyak hidangan lain juga tau!

Korang boleh klik SINI untuk maklumat lanjut.

2. 23 Bufet Ramadhan Yang Best Di Selangor Dan KL 2022

Dah lama tak berbuka dengan family dekat hotel kan? Haa.. Lumi News Stack ada senaraikan hotel-hotel yang menawarkan bufet menarik untuk korang semua!

Jangan risau sebab harga pun sangat lah berpatutan. Confirm korang puas hati!

Untuk maklumat lanjut, korang boleh klik SINI.

3. Buffet Ramadhan di Cafe Puffy Buffy Cyberjaya

Kalau tak nak bersesak dalam hotel, ada je restoran yang menawarkan pakej bufet Ramadan dengan harga mampu milik macam dekat Cyberjaya ni!

Yang bestnya, setiap hari korang akan dihidangkan dengan makanan yang berbeza tau!

Jom tengok apa lagi yang ada dekat SINI!

4. Apa Cerita Dengan Bazar Ramadan USJ4 Ini? 

Bazar Ramadan pun makin meriah tau tahun ni! Maklumlah dah lama kerajaan tetapkan sekatan bagi bazar kan, jadi semua peniaga pun all out lah weh!

Macam biasa, bazar Ramadan USJ4 sering menjadi tumpuan para pengunjung pada setiap tahun.

Nak tahu apa yang menarik Ramadan kali ni? Jom tengok kat SINI.

5. Senarai Bazar Ramadhan Di Sekitar Selangor 2022

Selain yang dekat USJ4 tu, korang juga boleh plan bazar mana korang nak pergi setiap hari. Ha satu hari, satu bazar Ramadan!

Nak tahu dekat mana lagi ada bazar Ramadan yang best? Jom tengok kat SINI!

Banyak Lagi Kalau Korang Download Aplikasi Lumi

Ha itu baru sikit tau! Ada banyak lagi artikel-artikel yang korang boleh jumpa dekat Lumi. Dari hiburan sampai lah ke berita semasa, semua ada!

So korang tunggu apa lagi tu? Jom download aplikasi Lumi di Apple App Store dan Google Play Store sekarang!

Untuk maklumat lanjut, korang juga boleh layari laman web Lumi.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://ohbulan.com/lumi-news-senaraikan-tempat-berbuka-menarik-ramadan-dari-bazar-ke-bufet-hotel-semua-ada