Hantu Durian Jangan Lepaskan Peluang Dapat Makan Durian Free Bernilai Sehingga RM1500!

Orang Malaysia dengan durian ni memang cukup sinonim. Setiap tahun memang ramai yang tak sabar-sabar tunggu musim raja segala buah ni kan? Memang excited sangat nak makan durian yang cuma ada bila musim dia tiba je!

Tapi buat hantu durian dekat luar sana tu korang mesti takut kalau makan banyak sangat sebab nanti melekat bau yang kurang menyenangkan buat orang sekeliling. Confirm kawan yang belum datang dekat lagi pun dah boleh bau nafas korang tu tau. Alamak, nak buat macam mana eh!

Nafas berbau? Listerine ada solusi untuk masalah korang!

Sebenarnya durian bukan je yang boleh mengakibatkan nafas berbau tapi makanan lain juga boleh mengakibatkan plak pada gigi serta masalah gusi kalau kita tidak mengamalkan langkah penjagaan oral yang tepat! Tapi tak lah sampai tak boleh makan durian terus, korang masih lagi boleh menikmati durian macam biasa.

Kalau sebelum ini korang hanya menggosok gigi, lepas ni bolehlah tambah Listerine dalam rutin penjagaan mulut korang! Macam ini baru lah yakin nak berborak dengan kawan-kawan sebab nafas sentiasa segar je!

Haa.. yang penting kena amalkan secara berterusan setiap kali lepas memberus gigi untuk perlindungan oral menyeluruh! Ini antara produk penjagaan mulut yang korang wajib cuba:

Listerine Cool Mint

Buat pengetahuan korang, kita digalakkan untuk berkumur dua kali sehari supaya nafas kekal segar dan dapat membersihkan keseluruhan mulut kita. Ini kerana menggosok gigi hanya membersihkan 25% daripada mulut korang!

Jadi berkumur dua kali sehari dengan Listerine Cool Mint mampu membersihkan mulut dengan berkesan kerana ia boleh memberi perlindungan selama 24 jam* dan membasmi 99.9% kuman yang mengakibatkan nafas berbau, plak dan masalah gusi.

Produk ini juga mengandungi 4 minyak pati iaitu Eucalyptol, Methyl Salicylate, Thymol dan Menthol dengan rasa pudina yang menyegarkan.

Listerine Total Care

Listerine Total Care merupakan pembersih mulut yang terbukti secara klinikal untuk membersihkan dan melindungi dengan 6 manfaat supaya mulut lebih sihat!

  • Diformulasikan dengan 2 kali ganda flourida untuk gigi yang lebih kuat
  • Gusi yang sihat dalam tempoh 2 minggu penggunaan
  • Membantu mengekalkan gigi putih secara semulajadi
  • Mengurangkan formulasi plak
  • Membasmi 99.9% kuman yang mengakibatkan nafas berbau, plak & masalah gusi di dalam mulut
  • Mengekalkan nafas yang segar sepanjang masa

Listerine Pocketmist Cool Mint

Paling best, Listerine juga ada mengeluarkan penyembur mulut iaitu Cool Mint Listerine bersaiz poket yang mudah dibawa bersama! Jadi korang boleh segarkan nafas dimana sahaja dengan penyembur ini.

Produk ini juga diformulasikan dengan 3 minyak pati Thymol, Eucalyptol dan Menthol yang mampu menghapuskan 99% kuman mengakibatkan nafas berbau. Walaupun saiz yang kecil dengan 7.7 ml tapi mampu memberikan 140 semburan!

Pocketmist Cool Mint hanya boleh didapati di cawangan terpilih Watsons di seluruh negara dan juga di kedai dalam talian Watsons.

Haa..lepas makan durian tu boleh terus sembur je, tak payah nak cepat-cepat balik rumah nak berkumur. Bolehlah korang nikmati buah kegemaran korang ni pada bila-bila masa je!

Durian runtuh untuk korang yang gunakan Listerine!

Berita baik untuk hantu durian! Listerine nak bagi korang makan durian free, guys! Peraduan ini khas untuk korang yang berbelanja di cawangan Watsons dan kedai dalam talian Watsons je tau! Ikuti langkah dibawah untuk memenangi durian bernilai RM1500!

  1. Beli produk Listerine bernilai RM30 dan ke atas dalam satu resit (korang juga akan mendapat 2 kali penyertaan yang layak dengan setiap pembelian online Watsons)
  2. Jawab soalan : Listerine membasmi 99.9% kuman untuk nafas yang segar dan mulut yang sihat. (Betul atau Salah)
  3. Hantarkan kiriman Whatsapp berserta resit pembelian dengan nama penuh dan juga jawapan korang di WhatsApp 017 – 252 9742.

Ini antara hadiah yang ditawarkan:

  • Tempat pertama: Durian bernilai RM1500 + hamper Johnson & Johnson bernilai RM150 + RM50 Watsons Gift Card (2 pemenang akan dipilih)
  • Tempat Kedua: Durian bernilai RM800 + hamper Johnson & Johnson bernilai RM100 + RM30 Watsons Gift Card (3 pemenang akan dipilih)
  • Saguhati: Baucar GrabFood bernilai RM20 (200 pemenang akan dipilih)

Apa tunggu lagi jom dapatkan produk Listerine secara atas talian di Watsons Online Store, klik SINI. Untuk maklumat lanjut boleh layari Facebook dan Instagram mereka!

*Digunakan dua kali sehari selepas memberus.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://ohbulan.com/hantu-durian-jangan-lepaskan-peluang-dapat-makan-durian-free-bernilai-sehingga-rm1500