Apa Istimewanya Vampire Facial Ni? Dengarnya Boleh Hilangkan Kedutan & Garis-Garis Halus!

![|630x420](upload://rPONIzMsbJccAPWL9r4moQxguCr.jpeg)

Sekarang ni banyak betul rawatan muka yang menjadi trend. Salah satunya adalah vampire facial. Apa tu? Bunyi macam menakutkan je!

Haa..buat korang yang tak tahu, vampire facial ataupun dalam nama lainnya, terapi Platelet Rich Plasma (PRP) merupakan teknik rawatan wajah menggunakan darah sendiri yang seterusnya disuntik kembali ke wajah dengan jarum yang sangat halus.

Yang bestnya, rawatan ini juga dapat membantu menghilangkan kedutan dan garis-garis halus.

Teknik darah rawat wajah?

![|800x450](upload://eSoOY0Fs7UfDBdSi0UaugquIxml.jpeg)

Mesti korang tertanya-tanya kan, apa kebaikan vampire facial ni yang sampai jadi fenomena? Haa..teknik rawatan ini dapat merangsang pengeluaran kolagen dan penghijrahan sel yang seterusnya dapat mengurangkan kedutan, lipatan dan garis-garis halus di wajah.

Lebih menarik, ia juga berupaya melicinkan kulit dan memberikan hasil yang kelihatan semula jadi, sekaligus menjadikan kulit korang lebih anjal, berseri dan muda seperti remaja!

“Tak bahaya ke rawatan ni?”

Haa..jangan risau, rawatan PRP ni adalah berisiko rendah kepada tindak balas alergi dan hampir tiada kesan sampingan.

Korang juga akan dapat melihat hasil biasanya dalam tempoh beberapa minggu selepas rawatan dilakukan dan ia mampu bertahan selama tiga hingga enam bulan, bergantung pada individu.

Kat mana nak buat rawatan ni?

Menarik kan rawatan ni? Mesti ada diantara korang yang tak sabar nak cuba.

Tak tahu nak buat kat mana rawatan ni? Kat mana lagi, mestilah di Nazirin Skin Clinic!

Promosi sehingga 40%!

Haa..Nazirin Skin Clinic yang terletak di Mid Valley Kuala Lumpur ni juga menawarkan harga yang memang berbaloi untuk korang. Yeah!

Platelet Rich Plasma (PRP) + Microneedle (RFM)

Bagi PRP + RFM, korang boleh pilih untuk buat rawatan sama ada di bahagian seluruh wajah atau leher.

Sekiranya korang beli mana-mana 2 sesi rawatan, korang akan dapat menikmati sesi Laser Hair Removal: Brow secara PERCUMA!

![|630x348](upload://3FtMFo6xj5dKofhHRrfubp14v4p.jpeg)

YEAR END SALE (YES)

Eh..ada lagi. Selain dari PRP, Nazirin Skin Clinic juga mengadakan YEAR END SALE (YES) dengan harga pakej 10 sesi rawatan yang tak masuk akal!

Lagi best, korang siap boleh kongsi pakej 10 sesi ni dengan kawan-kawan tau!

![|650x359](upload://tbZHZlGPV46k2TQsR9bKm8LLUnO.jpeg)

Pakej Mesolipolysis

Kalau korang nak buat rawatan Mesolipolysis pun takde masalah, sebab korang juga akan dapat harga yang istimewa bagi setiap sesi yang korang beli.

Dahlah boleh pilih nak buat rawatan di bahagian mana!

![|650x250](upload://5j5Vs7dvLVt0rPpdjKRxpdrsPR5.jpeg)

Jadi, apa lagi korang tunggu? Bila lagi nak grab tawaran hebat ni semua kalau bukan sekarang. Dahlah harga berpatutan, kulit pulak cantik berseri, sis!

Kalau korang nak tahu lebih lanjut tentang rawatan dan pakej yang ditawarkan, korang boleh layari laman web Nazirin Skin Clinic dan follow mereka di Facebook serta Instagram.

Ataupun hubungi mereka seperti di bawah:

Whatsapp: 019-2806088 & 012-4446088

Slot adalah terhad setiap hari.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://ohbulan.com/apa-istimewanya-vampire-facial-ni-dengarnya-boleh-hilangkan-kedutan-garis-garis-halus