5 Pencuci Mulut Ini Jadi ‘Favourite’ Marsha Milan Sampai Sekarang, Nampak Sedap!

![|800x420](upload://30bmaospMaJui8cqDGkMiN41BKO.jpeg)

Siapa yang lepas makan hidangan utama, mesti lepas tu cari dessert? Kalau tak ada, rasa macam tak puas pulak makan.

Lagipun manisan ni boleh buat kita rasa segar. Memang nikmat. Sama la seperti Marsha Milan. Dia pun sukakan pencuci mulut. Korang boleh cuba pencuci mulut yang disukainya ni. Serius sedap!

Aiskrim

![|630x350](upload://p5e6QesBUkfIclW8pHYVa9L0tXE.jpeg)

Kredit: tallypress.com

Siapa je yang tak suka makan aiskrim kan? Bukan Marsha je yang suka, kami pun suka jugak. Lagi-lagi kalau dapat makan aiskrim pada waktu tengah hari dengan cuaca panas. Rasanya yang manis ditambah dengan sejuknya. Heaven!

Jeli kelapa

![|630x625](upload://hVdcIZkN4juZdGf9qvnrmQTKfrV.jpeg)

Kredit: bkkfoodie.com

Antara pencuci mulut paling simple tapi sedap dimakan. Semestinya jeli kelapa. Patut lah Marsha suka. Selain rasanya yang sedap dan teksturnya yang kenyal, ia juga menyegarkan. Tengah-tengah panas ni, dapat pulak jeli kelapa ni, pergh memang sejuk tekak.

Kek coklat

![|630x393](upload://ujfHCvkAcavsJaVdO9u0QRdpvIg.jpeg)

Kredit: www.latimes.com

Ladies semua mesti sukakan kek coklat seperti Marsha Milan kan? Tak kira jenis apa pun, pencuci mulut ni memang digilai ramai. Lelaki pun ada yang suka jugak tau. Kalau orang bagi ni sebagai hadiah, senyum sampai ke telinga haa!

Apple crumble

![|630x450](upload://gqjvWrnkIaUuzvN0i5weDwuh3gH.jpeg)

Kredit: www.archanaskitchen.com

Pencuci mulut yang Marsha Milan suka ni boleh tahan menarik! Ada yang pernah cuba apple crumble tak? Penggemar epal sekalian kena cuba pencuci mulut ni tau. Jujur kami katakan yang pencuci mulut ni memang sedap. Cuba sekali mesti nak lagi!

ABC

![|630x475](upload://i0PHnrPiLkflP93PMVvVOAlV2FZ.jpeg)

Kredit: Twitter David Horgan Jr

Orang Malaysia kalau pergi kedai makan, memang tak sah kalau tak order Air Batu Campur atau ABC sebagai pencuci mulut. Marsha Milan pun macam tu jugak. Minuman berasaskan ais dan dicampur dengan bahan seperti kacang, buah kabung, cendol, jagung manis, air nisan, susu, sirap dan cincau. Buat orang tergoda!

Nampak sedap pencuci mulut yang Marsha Milan suka ni. Tak sabar nak cuba. Korang mesti tertanya-tanya kenapa kami cerita pasal Marsha Milan dengan manisan yang disukainya kan?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marsha Milan Fan Club ?? (@lovemarshamilan)

Haa..kalau korang nak tahu, Marsha Milan ialah duta baru CSR pada tahun 2021! Dia pun rekomen korang untuk gunakan Gula Perang CSR Better Brown dalam masakan mulai hari ni. Nak tahu kenapa?

Gula Perang CSR Better Brown ialah pilihan gula yang lebih sihat!

![|630x339](upload://v0o1PtjTVJOgpY2Gz7DnWvx8O1d.png)

Sebabnya, Gula Perang CSR Better Brown ialah produk gula rendah glisemik yang pertama di Malaysia. Pilihan tepat untuk gaya hidup sekeluarga yang lebih sihat!

Setiap masakan yang menggunakan Gula Perang CSR Better Brown memang sedap dan tak manis sangat. Kesihatan lebih terjaga. Paling penting, ia gula khusus ke arah semula jadi iaitu Gula Perang.

![|630x630](upload://9arfKVYJVwHKMqYaC05Pw2wG4qa.jpeg)

Gula Perang CSR Better Brown membantu meningkatkan rasa dan aroma makanan dan minuman. Apa yang bagusnya, ia menyokong pengurangan gula, rendah glisemik dan kurang diproses.

Paling best, Gula Perang CSR Better Brown tiada bahan tambahan dan tiruan pun. Ia dari sumber semula jadi jus tebu dan dan menawarkan rasa karamel yang mendalam, paling sesuai untuk mana-mana resipi makanan dan minuman.

![|650x350](upload://i81vw8PQCDVNr0IbnYbFTL91tTK.jpeg)

Nak makan manis boleh, tapi pastikan jaga kandungan gula dalam badan kita tu. Jadi, apa tunggu lagi? Jomlah bertukar ke Gula Perang CSR Better Brown, pilihan gula yang lebih sihat! Tak perlu risau lagi selepas ni. Yay!

Untuk info lebih lanjut, korang boleh terus ke laman web ni: https://csr-malaysia.com.my/healthier-sugar/.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://ohbulan.com/5-pencuci-mulut-ini-jadi-favourite-marsha-milan-sampai-sekarang-nampak-sedap